נראה שעונים פה לרוב למוציאים לפועל ולא לסובלים מהם

  • שואל פעם רביעית ללא מענה
    מויש | 21/04/2009 23:42

    כיצד ניתן לסגור תיקי הוצלפ רדומים בני 15 שנה ויותר בלי פניה לאלו שפתחו את התיק תודה

    • נראה שעונים פה לרוב למוציאים לפועל ולא לסובלים מהם
      שואל ולא עונים!!! | 22/04/2009 08:58

      גם הפתיח המכנה פה את ההוצאה לפועל "מכשיר חברתי" מצביע על המגמה. הכללית.לקרוא להוצאה לפועל ככה זה עיוות חמור של המציאות! העובדה שהתמונה הסטטיסטית דווקא מראה שהחזקים הם שיכולים לנצל את "המכשיר החברתי" הזה נגד חלשים ,שאין להם נגישות לאמצעי זה , ולא ההיפך מגלה את האמת. אז כדאי אולי לשנות שם פורום זה ל"הוצאה לפועל בשירות העשירים והחזקים" או " איך אפשר לעשות כסף על חשבון החלשים באמצעות ההוצאה לפועל"

      • תודה על המחמאות
        עו"ד משה שרגא | 22/04/2009 09:25

        אנו שמחים כי שהות ואפילו קצרה מורגשת מייד ע"י הגולשים ואנו שמחים כי הגולשים משתוקקים לקבל את נקודת מבטנו המקצועית. בכל אופן נבקש הבנתכם לכך שיש לנו משרדים פעילים אשר דורשים אף הם תשומת לב מרובה, במיוחד בימי משבר כלכלי בו אנו נמצאים.

    • סגירת תיקי הוצאה לפועל ישנים - הייתכן?
      עו"ד משה שרגא | 22/04/2009 09:09

      ניתן לשלם או להגיע להסדר נושים או לפנות להליך פשט"ר או לא לעשות דבר. לא ניתן "לסגור" את התיקים ללא ידיעת הזוכים.

      • מויש, לא מכובד!
        אביהו | 22/04/2009 10:01

        מהיכן אתה יודע מי הוא ה"מיוחס" לטעמך בפורום זה ומי לא? כולם כאן שווים ורוב הכותבים פונים באופן חופשי ובלתי מזוהה ומכאן קשה לדעת איך אתה מסיק מסקנות וקובע עובדות? נכון תעשה באם תתנצל. אף אחד כאן לא חייב לי ולך כלום. צריך להגיד תודה שעונים וזהו!!! אם היית כזה לחוץ לתשובה יכולת לפנות ללשכת ההוצאה לפועל או למרכז המידע ולשאול את השאלה ללא זיהוי.