ראשית, מזל טוב!

  • חייבת עזרה בדחיפות:(
    אפי | 29/03/2009 20:54

    הסיפור שלי הוא קצת מוזר :) :( בחודש יוני באחרון ממש כמה ימים לפני שילדתי-הרגשתי לא טוב (שבוע 40)-ו מכיוון שזה היה בחג השבועות וקופות החולים היו סגורות- באישור מוקדנית של קופת החולים שלי (מכבי)- נסעתי למיון סורוקה בב"ש.שוחררתי באותו היום- אך עם כל הבלאגן של צירים וכאבים- איבדתי שם את מכתב השחרור מבית החולים. לאחר כשבוע ילדתי בשעה טובה וקצת שכחתי ממכתב השחרור- כמובן שהגעתי שוב להתאשפז בביה"ח סורוקה. עוברים ארשבעה חודשים ואני מקבלת מכתב מעו"ד שמודיע לי שאם לא אשלם את החוב-אופנה להוצאה לפועל וייעקלו לי את רכושי?!?!?! כמובן שמייד יצרתי קשר עם מחלקת גביה ב"ש- וכבר שלושה חודשים אני איתם במרדף אחר מכתב השחרור האומלל הזה. פעם לא מצאו, פעם ביקשו שנגיע ולא מצאו, פעם חגים וכו וכו וכו, לבסוף, גילו שכל התיקים מאוכסנים מחוץ לעיר ב"ש ולכן ייקח זמן עד שימשכו משם את מכתב השחרור ואם אשלם מראש ישלחו לי את זה במיידי בדואר רשום. כמובן שהתרעתי על כך שמאיימים עלי בהוצאה לפועל ובגלל העובדה שזה לוקח להם זמן- שבבקשה ידאגו לבטל את התביעה נגדי- וכמובן שנענתי בחיוב וב- "אל תדאגי יהייה בסדר"... אז לא רשום ולא נעליים, לקחו עוד ארבעה שבועות עד שמכתב השחרור מאותו ביקור אומלל בסורוקה הגיע אלי ואני כמו כל אזרחית טובה ושומרת חוק (אולי קצת מפוזרת אבל עדין שומרת חוק)- נגשתי איתו היום לקופת החולים שלי- הפקידה פיקססה את טופס התחייבות הקופה לשלם את החוב-ואני הלכתי לעשות בביתי שמחה ומאושרת. ובמקרה- או שלא- חיכתה לי מעטפה כשהגעתי הביתה- מההוצאה לפועל- שמודיעה לי שהחל מלפני שלושה ימים הרכב שלי מעוקל בשל אי תשלום חוב לביה"ח סורוקה על אותה הפעם ביוני שביקרתי שם ושוחררתי באותו היום.. יש לנו רכב אחד, שנינו סטודנטים,גרים בקצה העולם בעוטף עזה עם תינוק בן 9 חודשים ופשוט אין לי מושג אל מי לפנות ומה אני צריכה לעשות כדי שחס וחלילה לא יעקלו לי את הרכב מחר (במידה ויתפוס אותי שוטר-זה נרשם במשרד הרישוי ומעקלים לי במקום את הרכב). האם מישהו יכול לעזור ולייעץ לי אייך אני יוצאת מכל הברדק הזה? האם העובדה שקיבלתי מכתב מהוצאה לפועל בב"ש אומר שרק שם אני יכולה לטפל בזה (אם וכאשר זה בכלל מולם), ולא בעיר אחרת יותר קרובה אלי? אני פשוט לא מבינה אייך לצאת מזה.. אשמח לכל עזרה שהיא וסליחה מראש על האורך. תודה

    • ראשית, מזל טוב!
      אביהו | 30/03/2009 19:03

      אל דאגה, לא כל כך מהר יקחו או ימכרו לך את הרכב! גשי מייד ללשכה בה מנוהל התיק כנגדך ותכתבי את שאירע לאורך כל הדרך ובקשי לסגור את התיק כנגדך ללא חיוב בהוצאות שכ"ט עו"ד, שהרי החוב שולם ומה גם את עדכנת את העו"ד על הנעשה ומכאן היה עליו לחסוך ממך הן את פתיחת התיק והן את ההוצאות שמסביב. עד החלטה סופית תבקשי לעכב את כל ההליכים נגדך כולל עניין הרכב. לבקשה לסגירת התיק תצרפי את כל האישורים והתכתבות שבידך.