לא ניתן לעקל דמי א. הכנסה וסיוע ממשרד השיכון

  • הוצאה לפועל על דמי ביטוח הלאומי
    אינה | 16/03/2009 18:59

    שלום רב. חמי מתקיים מהבטחת הכנסה (כ-1900 ש"ח) וסיוע בשכר דירה שהוא מקבל ממשרד הבינוי והשיכון (580 ש"ח). אלה כל ההכנסות שלו. יש לו חובות לבית חולים ולאמבולנס שלא שולמו בזמן, מאחר והוא לא מכיר את החוקים. הוחוב הגיעו להוצאה לפועל.החובות על סך של כ- 8 אלפי ש"ח. לפני כמה ימים "נסגרו" אצלו בחשבון הבנק 650 ש"ח לפר"י. הסברו לו בבנק שזה בגלל הוצאה לפועל. 1.האם ניתן להקל כספים הנובעים מדמי ביטוח הלאומי וסיוע בשכ"ד? איך אפשר להגיע לבית משפט על מנת שיעשו לחמי בדיקת יכולת? הוא לא מסוגל לשלם חובות אלה. האם חובות של חמי יכולים לעבור אלינו - לבן שלו ואליי? אמרו לנו במשרד עו"ד אשר מטפל בחובות של אמבולנס, שאם הוא לא ישלם, אז הם יפנו אלינו. שככה הם עושים תמיד. האם אני ובעלי אחראים על החובות של חמי? תודה מראש, אינה.

    • לא ניתן לעקל דמי א. הכנסה וסיוע ממשרד השיכון
      מושון | 17/03/2009 19:46

      תגיש בקשה לרשם על ביטול העיקול ושיחרות כספים ממקורות הנ"ל, יש לתמוך בקשה במסמכים רלוונטיים. בהצלחה