הוצאה לפועל - פרטים על פושט רגל

  • כיצד ניתן לדעת על הליכים הוצלפ מקבילים?
    אהוד | 16/03/2009 11:03

    שלום, פתחתי לא ממזמן תיק הוצל"פ לביצוע שיק על סך 70,000 ש"ח . לאחר פתיחת הוצל"פ, ביצעתי עיקול רכב על פי ת.ז, עיקול מקרקעין , עיקול חשבון. נודע לי לאחרונה כי החייב חב סכומים רבים למספר רק של אנשים ופוחד אני כנושים יקבלו לפני את החוב שמגיע לי (אגב מדובר בחוב מובטח נכון), על כן ברצוני לשאול הכיצד אני יכול לדעת באם הכריזו על החייב כפושט רגל ? או באם מינו לו כונס נכסים וכיו"ב? אין חובה ללשכת הוצל"פ ליידע אותי כאשר תיק הוצלפ פתוח לגבי הליכים מקבילים כנגד החייב?

    • הוצאה לפועל - פרטים על פושט רגל
      עו"ד שווץ איתן | 16/03/2009 14:24

      ניתן לברר מידע לגבי חייבים שבהליך פשיטת רגל, באמצעות אתר הכונס הרשמי לפי פרטי החייב. בכל מקרה, אם הטלת עיקול על נכסיו של החייב, החלוקה תהיה על פי דין, על בסיס עקרון השוויון שבין הנושים.