הוצאה לפועל - ביטול עיקולי בנקים

  • ביטול עיקול
    איה | 06/03/2009 18:02

    יש בידי החלטות הוצל"פ לביטול עיקול בחשבון בנק ואולם לא בוצע הביטול בפועל במחשבי הבנק. מה עלי לעשות (מדובר על כמה עיקולים ממקומות שונים בארץ)

    • הוצאה לפועל - ביטול עיקולי בנקים
      עו"ד שווץ איתן | 07/03/2009 13:04

      אם בוטלו העיקולים, תוכלי לגשת ללשכות ההוצאה לפועל שבהם הוטלו העיקולים ולבקש צו ידני להמצאת הודעת ביטול העיקול באופן ידני לבנק שבו הוטל העיקול.

      • ביטולי עיקול
        איה | 07/03/2009 17:07

        תודה על התשובה. רק עוד שתי הבהרות אם אפשר... 1. היות ומדובר בהמון לשכות מחיפה ועד קרית גת, האם יש דרך לעשות זאת בפקס או בטלפון? 2. בטוח שאין צורך בעוד בקשות לרשם?