הבדלים נוספים

  • הוצל"פ מזונות
    שאלה של מתמחה | 14/02/2009 22:35

    בקרוב אני מתחיל את התמחותי אצל ראש ההוצל"פ וברצוני לשאול מה ההבדל המהותי בין תיקי הוצל"פ "רגילים" לבין תיק הוצל"פ מזונות (מעבר למאסר של 21 יום). תודה רבה על העזרה...

    • הבדלים נוספים
      אחת שיודעת | 15/02/2009 06:21

      תיק מזונות לא ייצורף לתיק האיחוד של מי שמוכרז כמוגבל אמצעים או מי שמבקש צירוץ תיקיו מיוזמתו לתיק איחוד. כמו כן בתיק מזונות לא ניתן להטיל עיקול על מזונות בשונה מחוב רגיל שכן ניתן להטיל עיקול עליו. שיהיה לך בהצלחה בהתמחות

    • כמה מההבדלים המהותיים
      עו"ד משה שרגא | 15/02/2009 14:13

      החוב נהנה מדין קדימה לא אמורות להיות חקירות יכולת אין סכומי הכנסה הפטורים מעיקול ניתן לעקל קצבאות החוב אינו מצטרף לסכום שניתן לגביו הפטר בפש"ר