תגובה

  • צו תשלומים גבוהה לתשלום חודשי אי יכולת לעמוד בצו
    sandy4u | 23/01/2009 22:14

    אני עומדת על חוב של 89,000 ש"ח במסתכם, הגשתי לפי כחודשיים בקשה לאיחוד ולחייבת מוגבלת ונענתי בחיוב לשני הדברים אולם הסכום אותו הנני נדרשת לשלם הוא על סך של 1500 ש"ח לחודש דבר אותו באותה עת התקשתי לשלם אך שילמתי חודש שעבר תשלום ראשון של 1500 ש" ובאותה עת הגשתי בקשה להקטנת הסכום אולם נענתי בשלילה מסיבה כי היה עלי להגיש ערעור על ההחלטה באותו חודש ההחלטה דבר שלא ידעתי אף ששאלתי מה עלי לעשות מס' פעמים במענה הטלפוני, ב 22.01.09 עבדתי את יומי האחרון במקום עבוטדתי שבו פוטרתי עקב צימצומים הגשתי בקשה להוצל"פ על הקטנה והתיחשבות בהרעה ממשית בכלכלתי ובנוסף שילמתי סכום של 300 ש,ח ולא 1500 ש"ח כי זהו הכסף האחרון שנותר עד שאמצע עבודה אחרת / או אקבל דמי אבטלה, ראוי לציין כי איני גרה בבית הורי גורשתי מבית הורי עקב החובות הללו ואני גרה אבל חברים מעת לעת ומשלמת להם סכום כסף בעבור לינה ושותפה להוצאות בבית כמו כן הנני ממנת את כלכלתי באופן עצמי, מה עליי לעשות במידה ולא תאושר הבקשה ומה הסיכויים שהיא כן תאושר אודה על עזרתכם בהקדם בעניין למי אוכל לפנות בכדי להעזר בו/ה.....

    • תגובה
      עו"ד משה שרגא | 24/01/2009 19:38

      בלתי אפשרי לתת יעוץ ללא בחינת כל הנסיבות. יעוץ שכזה הינו רשלנות מחד ועברה אתית מאידך.

    • הוצל"פ
      עו"ד | 25/01/2009 20:44

      את ציכה לגבות במסמכים את כל מה שאת אומרת ולהציג בדיון הקרוב בפני ראש ההוצל"פ גם אם מצבך אכן בכי רע תנסי לקבל יצוג ללא שכ מלשכת עורכי הדין