התנגדות ללא אסמכתא

  • יעקול רכב של הוריי וסכום ע"ס 1000ש"ח מחשבוני
    אנה | 22/01/2009 01:15

    שלום רב! אני מנוייה בחדר כושר כשנתיים. בדצמבר 2007 חזר אחד צי'קים שאני משלמת מידי חודש ע"ס 235 ש"ח בגלל שלא הייתה מסגרת חובה (מינוס) ולא נשאר כסף בחשבון. לאחר חודש קיבלתי מכתב מעורך דין שאליי לשלם את החוב. מיד שילמתי אותו והכסף ירד מחשבוני לטובת חדר כושר ע"י צ'יק ע"ס 249 ש"ח. כעבור שנה בדצמבר 2008 קיבלתי מכתב במסירה אישית שהחוב לא שולם ועקב פתיחת תיק עליי לשלם פי שתיים. מחוסר ידע פניתי לחדר כושר בבקשה להסדיר את העיניין אך קיבלתי מהם תשובה גסה שעליי להביא אסמכתא שהחוב שולם ואז יפתרו את העניין. כעבור חודש קיבלתי מכתב מהוצאה לפועל שרכב של הוריי שגם אני רשומה עליו עוקל. מה הדבר הראשון שעליי לעשות במטרה לבטל את העיקול במקרה שלא נשמרה בידי אסמכתא על כך ששולם החוב?

    • התנגדות ללא אסמכתא
      עו"ד משה שרגא | 22/01/2009 07:55

      קשה יהיה לעורר התנגדות ללא אסמכתא. אם הכסף עבר מחשבון הבנק שלך, פני לבנק וקבלי אסמכתא כתובה.