הוצאה לפועל - מיקומו של תיק האיחוד

  • איחוד תיקים
    ניר | 20/01/2009 23:24

    שלום , יש לי שלושה תיקים שמתנהלים בשלוש לשכות הוצאה לפועל שונים, תל אביב, חיפה וירושליים, האם אוכל להגיש בקשה לאיחוד תיקים,, ואיפה בדיוק אגיש אותה, ניתן לציין שאני תושב חיפה, אני אדע איך למלא הכול ומה לכתוב אבל לאיזה לשכה לשלוח את זה, והאם צריך לשלוח לשלוש מקומות, או מקום אחד הקרוב לי ? אשמח לתגובה תודה לכם

    • הוצאה לפועל - מיקומו של תיק האיחוד
      עו"ד שווץ איתן | 21/01/2009 19:50

      בקשה לאיחוד תיקים יש להגיש בלשכת ההוצאה לפועל שבה מתנהלים רוב תיקי ההוצאה לפועל התלויים ועומדים כנגד החייב. אם אין רוב תיקים ללשכה מסויימת, אז ניתן לבחור את הלשכה הקרובה או הלשכה שבה החוב הוא הגבוה מכולם.

      • איחוד תיקים
        ניר | 21/01/2009 23:09

        תודה על התגובה אבל, ישנם שני תיקים אחד לסלקום בסכום 43 אלף ש"ח ועוד תיק לרמב"מ שמתנהל גם בתל אביב סכום 2000 ויש תיק שלישי שמתנהל בירושליים בסך של 24אלף,,, הבאתי המסמכים, אבל איפה בדיוק אשלח אותם, לתל אביב זה רחוק לי, האם אשלח בדואר? ואם אשלח את זה דרך הלשכה בחיפה זה יתקבל ? כי לא אוכל לסוע לתל אביב או ירושליים,,אשמח לעזרה ,,אני לחוץ