הוצאה לפועל - שיק שאבד וזיוף חתימה

  • צ"ק גנוב
    ברק | 06/01/2009 08:13

    היי צ"ק שאבד לי לפני כחודשיים והודעתי לבנק שלי שהוא אבד,שכנראה הוסב לחשבון בנק של מישהו שמילא את הצ"ק וחתם במקומי על סך 43000 ש"ח { וסוג הצ"קים שלי רגילים מבלי למוטב בלבד } ....ועכשיו הגיע לי מכתב ממשרד עורכי דין של בנק לאומי שהופקד בחשבונו שהם רוצים שאני ישלם את הכסף במיידית.... אשמח לדעת מה עליי לעשות ? בתודה מראש !!!

    • הוצאה לפועל - שיק שאבד וזיוף חתימה
      עו"ד שווץ איתן | 06/01/2009 22:37

      עליך לטעון בפני הבנק באמצעות עורך הדין שפנה אליך, שהחתימה על גבי השיק מזויפת ושהשיק הוא שיק שאבד ולא יצא מרשותך בהסכמתך. כמו כן, עליך להגיש תלונה במשטרה על זיוף. אם הבנק יחליט בכל זאת להגיש לביצוע את השיק בהוצאה לפועל, תוכל להגיש התנגדות לביצוע השיק, בתוך 20 יום מיום שתומצא לך האזהרה על הגשת הבקשה לביצוע שטר.