הוצאה לפועל - עיקול ברישום על חשבון

  • עיקול ברישום בחשבון בנק לצד ג'
    מלי | 25/12/2008 08:57

    אני בתו של אדם אשר היה בהליך פשיטת רגיל ולפני כחודש קיבל צו כינוס . לפני כשנה הוטל עיקול ברישום בלבד על חשבוני וזאת למרות שהוכחתי חד משמעית, כי בחשובני אין כספים אין לי נכסים כי שייכים לאבא שלי. והדבר היחיד שעשיתי זה לעזור לאבי. עד היום הם לא מממשים את העיקול וכיום אבי נמצא תחת צו כינוס. עד למתן הצו אבי עבד בחברה של בעלי ונוכה לו ע"פ חוק הגנת השכר ממשכורתו. גם כיום אין לי בעיה שיממשו את הרישום בעיקול, אך האם יש היגיון בכך להשאיר את העיקול סתם על החשבון . אודה לכם על תשובה בנושא למי עלי לפנות בבקשה להסיר את העיקול או לחילופין שיממשו את העיקול. כי גם ככה אין כלום .

    • הוצאה לפועל - עיקול ברישום על חשבון
      עו"ד שווץ איתן | 26/12/2008 01:10

      ניתן לבקש את ביטול העיקול מהגורם שהטיל את העיקול, ראש ההוצאה לפועל או בית המשפט.

      • האם יש צורך לפנות גם לב"כ הזוכה
        מלי | 26/12/2008 11:22

        תודה על תשובתך. אך האם יש צורך להפנות את בקשתי לאחר צו הכינוס גם לב"כ הזוכה או ישירות לרשמת ההוצאה לפועל שאישרה את הרישום בעיקול. .

        • הוצאה לפועל - עיקול אצל צד ג'
          עו"ד שווץ איתן | 26/12/2008 15:38

          פנייה לב"כ הזוכה והסכמתו של ב"כ הזוכה לביטול ההליך, תחסוך בהגשת בקשה לראש ההוצאה לפועל. כמובן שעדיף לנסות לבטל בהסכמה לפני שפונים להליך משפטי.

          • צו הכינוס
            מלי | 29/12/2008 06:17

            תודה על תשובתך. האם הפנייה שלי לבית המשפט בבקשה לביטול הרישום בעיקול יכולה לפגוע באבא שלי שקיבל את צו הכינוס הזמני ובחודש ספטמבר יתקיים המשפט .

            • עיקול לצד ג' וכינוס לחייב
              מלי | 29/12/2008 20:45

              תודה על תשובתך. האם הפנייה שלי לבית המשפט בבקשה לביטול הרישום בעיקול יכולה לפגוע באבא שלי שקיבל את צו הכינוס הזמני ובחודש ספטמבר יתקיים המשפט .