משמעות קבלת התנגדות בהוצאה לפועל

  • התנגדות בהוצאה לפועל
    דוד | 24/12/2008 22:18

    הגשתי התנגדות לביצוע שטר, ולפני מס' ימים קיבלתי הודעה מהוצל"פ כי ההתנגדות התקבלה והתיק הועבר לבית המשפט. מה המשמעות של כך מבחינתי? האם תיק ההוצל"פ עדיין פתוח וניתן להפעיל הליכים נגדי? (אני החייב)

    • משמעות קבלת התנגדות בהוצאה לפועל
      עו"ד משה שרגא | 25/12/2008 08:11

      אם ההתנגדות הוגשה בזמן ניתן גם עיכוב הליכים באופן אוטומטי עד להכרעה במשפט.

      • המשך....
        דוד | 25/12/2008 10:22

        ההתנגדות הושה בזמן. שאלתי היא, האם מתנהל משפט רגיל שבסופו תישלח לי הודעה? במידה וההחלטה תהיה שאני חייב לשלם, האם אוכל לערער על ההחלטה?

        • הוצאה לפועל - לאחר הגשת התנגדות לביצוע שטר
          עו"ד שווץ איתן | 26/12/2008 15:22

          לאחר שהתיק הועבר לבית המשפט המוסמך, תזומן לדיון ויתנהל נגדך הליך בסדר דין מקוצר. אם תזכה למתן רשות להתגונן, תוכל להוכיח את טענותיך ובסוף הדיון יינתן פסק דין. במידה ופסק הדין שגוי או בלתי סביר לדעתך, תוכל להגיש ערעור.