תשובה

  • קבלת פרטי תיק כלליים
    יגאל | 24/12/2008 13:17

    שלום רב, אני מתגורר בעכו והתיק הוצל"פ מתנהל נגדי באשקלון. ברצוני לקבל פרטי תיק בהם גובה החוב הנוכחי, האם וכיצד אוכל לקבל פרטי תיק מבלי לנסוע לאשקלון? בברכה, יגאל

    • תשובה
      עו"ד רוזנשטיין | 24/12/2008 14:33

      שלום רב, בכדי לקבל מידע אודות תיק ההוצל"פ המתנהל נגדך, ניתן להתקשר לטלפון מס' 02-6593333, לציין מס' ת.ז. ולקבל פרטים אודות ההליכים המתנהלים בו.

      • תודה על התשובה, אבל כיצד אוכל לקבל תדפיס כתוב,
        יגאל | 24/12/2008 14:39

        מכיוון שהזוכה בתיק טוען כי החוב גדול פי 5 ממה שנאמר לי במוקד מידע. בברכה, יגאל

        • תשובה
          עו"ד רוזנשטיין | 24/12/2008 16:36

          בכדי להוציא תדפיס על גובה החוב עליך לגשת ללשכת ההוצאה לפועל. בברכה, עדי רוזנשטיין, עו"ד ***כתובת המייל הוסרה****

    • מיופה כוח בהוצאה לפועל
      עו"ד משה שרגא | 24/12/2008 17:11

      אתה יכול למנות מיופה כח מטעמך שיגש ללשכה באשקלון. יש לשכות שדורשות כי מיו]ה הכח (אם אינו עו"ד) יביא עימו בנוסף ליפוי כח כתוב גם את ת.ז. של מיפה הכח.