הוצאה לפועל - תיק מזונות - עיקול משכורת

  • עיקול משכורת
    מיכלי | 16/12/2008 20:53

    ביצעתי היום עיקול על משכרות בגין חוב מזונות (עובד מדינה) 1.איך אני אמורה לקבל את הכספים מהחייב בתיק? 2.האם צריך להתקיים עוד הליך בכדי שאוכל לקבל את המגיע לי ע"פ פסק הדין? 3.כמה זמן צריך לקחת הליך כזה עד לקבלת התשלום בפועל?

    • הוצאה לפועל - תיק מזונות - עיקול משכורת
      עו"ד שווץ איתן | 16/12/2008 23:13

      עיקול שכר עבודה נשלח למעסיק, והמעסיק חייב להעביר את הכספים לתיק ההוצאה לפועל בתוך 10 ימים מיום הטלת העיקול. סה"כ התהליך אורך כ-20-30 יום בממוצע עד לקבלת הכסף לידי הזוכה.

      • תודה על העזרה
        מיכלי | 16/12/2008 23:28

        אין מילים להודות לך על העזרה