הוצאה לפועל - לאחר הכרזה על חייב כפושט רגל

  • מה קורה לאחר הכרזת פשיטת רגל?
    אורנה | 15/12/2008 10:03

    הוכרזתי כפושט רגל לפני שבועיים. מינו לי נאמן שאמור ליצור איתי קשר (זה עוד לא קרה). איני יודעת כיצד לנהוג לאחר הכרזת הפשיטה, מה קורה עם השוברים ששילמתי עד עכשיו שנגמרו? האם סכום השוברים נשאר כפי שהוא? למי לפנות לאחר ההכרזה? האם להמשיך להגיש דוחות חודשיים ללא שוברי תשלום? מתי אפשר להגיש הפטר?ועוד שאלות רבות להמשך דרכי בהליך.אציין כי פשטתי רגל לבד, ללא עו"ד. תודה רבה ויום נפלא : ) כן, זה די דחוף

    • הוצאה לפועל - לאחר הכרזה על חייב כפושט רגל
      עו"ד שווץ איתן | 15/12/2008 18:46

      כל עוד החייב לא הופטר מחובותיו, או מחובתו להגיש דו"חות ולשלם את התשלומים החודשיים, עליו לדאוג לשוברים, ולבקש אותם במשרדי הכונס הרשמי, וכן להמשיך ולהגיש דו"חות לנאמן. אין טעם בהמתנה לנאמן, אם ידוע לך מי הנאמן שמונה לתיק שלך, כדאי ליצור עמו קשר, לסייע בידו במימוש הנכסים, לבדוק אפשרות להסדר, או כיצד יהיה ניתן לקצר את הליך פשיטת הרגל.