לאיזה פרקליטות פנית?

  • בקשה לביזיון
    דפנה | 02/12/2008 11:41

    בתיק הוצל"פ של רשות השידור נגדי, אני זכיתי ב-500 ש"ח מכח החלטת רשם שאף סגר את התיק (התיק נפתח שלא כדין). פניותיי לעורכי הדין של רשות השידור לא העלו דבר. ניסיתי לפנות לפרקליטות אבל הם אמרו שהם לא מטפלים ברשות השידור. האם יש מקום להגיש בקשה לפי פקודת ביזיון בית משפט? האם החלטת רשם בתיק הוצל"פ המורה על סגירת תיק וחיוב בהוצאות היא דבר שניתן לאכוף באמצעות הליך של ביזיון או שזה רק לגבי פסקי דין? תודה רבה!

    • לאיזה פרקליטות פנית?  לת
      עו"ד משה שרגא | 03/12/2008 09:05

      • פרקליטות מחוז חיפה (אזרחי)
        דפנה | 03/12/2008 12:51

        אני פניתי בטלפון וזה מה שהמזכירה ענתה לי "רשות השידור זה לא אנחנו מטפלים".