מצב תיק בהוצאה לפועל כשפסה"ד בוטל

  • סגירת תיק הוצל"פ
    יעל | 27/11/2008 09:42

    לפני כחודש קיבלתי הודעה כי ניתן פס"ד נגדי בתיק בבימ"ש השלום, ובשיחה עם מרכז המידע נמסר לי כי כ-3 שבועות לאחר שניתן פס"ד ניתנה החלטה כי פס"ד בטל והם קיבלו את כתב ההגנה שהגשתי. למרות שפ"ד בוטל (ווידאתי שוב אתמול כי אכן הוא בוטל), קיבלתי לפני מס' ימים הודעה כי הזוכה (חברת ביטוח) פתח תיק הוצל"פ נגדי בגין אותו פס"ד שבוטל. כיצד אני יכול לסגור את התיק בהוצל"פ, שכן פס"ד נכון לרגע זה בוטל? האם לשכת הוצל"פ לא בודקת את נכונות ותוקף פסקי הדין שמגיעים לידיה וממהרת לפתוח תיקים על ימין ועל שמאל?

    • מצב תיק בהוצאה לפועל כשפסה"ד בוטל
      עו"ד משה שרגא | 28/11/2008 07:41

      אני משוכנע ששיחה עם ב"כ הזוכה תפתור את הבעיה ותביא לסגירת התיק על ידם.