תושבה

  • האם ניתן לסגור תיק בהוצאה לפועל ואיך עושים זאת?
    טל | 25/11/2008 08:50

    שלום. רציתי לדעת איך ניתן לסגור תיק בהוצאה לפועל ? לפני כמה ימים התגרשתי מבעלי אך היינו פרודים כמה שנים והיה הסכם גרושין אבל מעולם הוא לא שילם לי מזונות למרות שהיה חייב. ברבנות הוא אמר שמוכן לתת לי גט בתנאי שעושים פסק דין חדש ברבנות ושסכום המזונות יופחת ובתנאי שההסכם הראשון יבוטל. אני הסכמתי בכדיי שיתן לי כבר את הגט ובכדיי שיתחיל לשלם לי מזונות. כמה שעות אחרי הגירושין הוא דרש ממני לבטל את התביעה בהוצאה לפועל (התביעה היא רק על ההפרשים) והסכום שהוא חייב לי נעמד על המון כסף והוא אומר שלא יוכל לעמוד בכך , גם לשלם לי מזונות וגם לשלם את ההפרשים שלא שילם לי עד היום. איך מבטלים את התביעה? אני רוצה שהמצפון שלי יהיה נקי ואני רוצה להיות הוגנת כלפיו . אשמח לתשובה מהירה. תודה

    • תושבה
      שלי שוסטר, עו"ד | 25/11/2008 09:26

      שלום, תגישי בקשה לסגירת תיק לראש הוצל"פ.

    • תשובה
      עו"ד משה שרגא | 25/11/2008 12:38

      לפני שאת מבצעת צעדים נמהרים ובלתי הפיכים כדאי שתיוועצי בעו"ד שמבין בענייני משפחה.