הפסקת מנוי במכון כושר

  • דיון בהפרת חוזה עם הולמס פלייס
    עינת | 15/10/2009 13:20

    אני רכשתי מנוי לשנתיים בהולמס פלייס ועקב חופשת לידה וניתוח קיסרי הפסקתי להתעמל אחרי 9 חודשים מיום עשיית המנוי. עקב הניתוח לא יכולתי לחזור להתעמל. היום, המנוי הסתיים בעיקרון, אך לא ניצלתי 13 חודשים ממנו והכסף ירד לחשבון הולמס פלייס. כאשר הודעתי על הקפאת המנוי עקב ההריון אמרו לי שהוא מוקפא עד שאחזור. לא ציינו זמן. עקב הניתוח לא יכולתי לחזור לאימון ומשחזרתי טענו בפני כי המנוי נגמר וזה היה באחריותי להתקשר ולהודיע מה קורה איתי. טענתי כי לא נאמר לי מעולם שעלי להתקשר, נתתי בהם אימון מלא, כי אדם עם שכל ישר לא יתן ל - 8000 ש"ח להעלם סתם כך ללא תמורה והייתי תמימה כנראה שחשבתי שלאחר שאוכל לחזור יתנו לי להתעמל את יתרת הזמן שלא נוצלה במנוי. אך הם מסרבים. האם יש לי עילה לתביעה משפטית? תודה מראש

    • הפסקת מנוי במכון כושר
      עו"ד אפי אהרונוב | 17/10/2009 19:23

      שבוע טוב עינת, נטיית הפסיקה כיום היא לראות בשינוי במצב הפיזי של המנוי, עילה לביטול הסכם מנוי לחדר כושר. ואולם, בנסיבות שציינת העובדה שלא יצרת עמם קשר תקופה ארוכה פוגעת בזכותך לדרוש החזר מלא. אני מציע בשלב ראשון לפנות אליהם בכתב, רצוי באמצעות עו"ד, ולפעול בהתאם לתגובתם. יתכן והם יסכימו לפשרה מסוימת ואם לא, ניתן יהיה לשקול כדאיות תביעה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום חוזים

      • תודה  לת
        עינת | 19/10/2009 08:59