חוזה שכירות יחידת נופש

  • השכרת יחידת דיור באילת
    אילנה | 04/10/2009 05:53

    אני מתכוונת לשכור יחידת דיור(דירת נופש) באילת לחודש ואני רוצה לכתוב עם הבעלים בכתב יד איזשהו חוזה שכולל את עיקרי הדברים,למשל משהו שייראה ככה:חוזה להשכרת דירה שנחתם בין המשכירה .....לבין השוכרת.....(פרטים אישיים שלנו)(החתומים מטה) ,לתקופה כזאת וכזאת,שולם  תשלום של X ש"ח,תשלום זה הוא תשלום על שכר הדירה ועל מים,ארנונה ,ועד בית,חשמל. האם יש משהו נוסף  שחשוב להוסיף(מטעם בעלי הדירה אין דרישות נוספות).ושאלה נוספת בנוסח שלי כתבתי את הביטוי (חתומים מטה)ידיד של אמר לי שזה מאוד חשוב לכתוב את זה מבחינה משפטית ושזה נותן תוקף להסכם הזה מבחינה משפטית,האם זה באמת כל כך חשוב ואם לא הייתי כותבת את הביטוי אז זה מוריד מתוקף משפטי של החוזה? האם חוזה שנכתב בכתב יד תוך כדי הסכמת שני הצדדים הוא קביל משפטית כמו כל חוזה אחר?והאם יש עוד משהו חשוב שצריך להוסיף לחוזה מסוג זה ?תןדה מראש

    • חוזה שכירות יחידת נופש
      עו"ד אפי אהרונוב | 04/10/2009 14:27

      אילנה שלום, הפורום במסגרתו המצומצמת אינו מהווה תחליף לקבלת ליווי משפטי מקום בו יש צורך בליווי משפטי. מומלץ לפנות לעו"ד הבקיא בחוזים שינסח את ההסכם ויסב את תשומת לבך לנקודות בעייתיות ו/או חשובות. מועדים לשמחה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום חוזים