הודעה מוקדמת

  • הודעה של יום לפני
    קטי | 03/09/2009 12:07

    שלום מאחר שאין פורום דיני עבודה אני שואלת כאן.עבדתי כחצי שנה בארגון כמתרימה תרומות לנזקקים .הוסכם שאתחיל מיום אחד בשבוע מפני שזו הכנסה נוספת ובקיץ חודש שלם.כך עשיתי ועמדתי בהתחייבות השכר הוא יומי.אמש צלצלה אליי אחראית המוקד וטענה שעשיתי רווחים יפים בקיץ אך לא תוכל להמשיך להעסיק אותי אחת לשבוע.היא הודיעה יום לפני וברכה בהצלחה. מהו הדין?האם היא צריכה לעדכן מראש ולאפשר לי במשך החודש להמשיך?כ"כ אני חד הורית לא יודעת אם זה שייך ואלו היו פרוטות שחשובות. האם היא נקטה עפ"י חוק בהודעת ערב לפני והודעה טלפונית. תודה זה די דחוף

    • הודעה מוקדמת
      עו"ד אפי אהרונוב | 03/09/2009 21:09

      ערב טוב קטי, נא הפני שאלתך לפורום דיני עבודה שבאתר (המופיע בראש רשימת הפורומים). בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות