המשך

  • חוזה רכישה
    יעל | 31/08/2009 13:44

    שלום ! חתמתי לפני שבוע על חוזה לרכישת דירה חדשה מחברה גדולה וידועה. הדירה תהייה מוכנה בעוד שנה ויותר. העברתי סכום ראשוני כנגד ערבות בנקאית שעדיין לא ניתנה (נאמר לי שזה לוקח מס' ימים). ברצוני לצאת מהחוזה. האם אוכל לקבל את הכסף ששולם בחזרה? האם יש אפשרות לצאת מהחוזה ללא קנס (שמצויין בחוזה במקרה של הפרה)? תודה! תודה!

    • המשך
      יעל | 31/08/2009 15:59

      החברה היא חברת אפריקה ישראל מגורים. האם לנוכח הידיעות בעיתון היום על הכוונה למכור אותה, יכול להיחשב הדבר כסוג של הפרת חוזה, או איזושהי השלכה אחרת שיכולה להצדיק את רצוני לצאת מהחוזה?

      • 'יציאה' מחוזה לרכישת דירה
        עו"ד אפי אהרונוב | 01/09/2009 08:43

        בוקר טוב יעל, ניתן 'לצאת' מחוזה דירה ככל שהעניין מוסדר בהסכם הרכישה ולפי תנאיו (קנס וכו'). יש להקפיד על המצאת ערבות בנקאית/בטחנונות אחרים לקונה על-מנת לבטח אותו מפני קריסה כזו. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום חוזים