הצגת הדירה השכורה למתווכים

  • בעל הדירה מעוניין למכור את הדירה אותה אנו שוכרים
    רננה, מודיעין | 24/08/2009 18:01

    במעמד הארכת החוזה לשנה נוספת הודיעו לנו בעלי הדירה כי הם מעוניינים למכור את הדירה. הם כמובן לא דורשים מאיתנו לצאת לפני סיום החוזה אך הם דורשים כי נקציב מספר ימים בשבוע בהם יציגו את הדירה למעוניינים. שאלתי - כמה זמן לפני תום החוזה אנו מחוייבים לאפשר להם להראות את הדירה? אוסיף גם כי המשכירים מתגוררים רחוק ולכן לא יופיעו אלא ישתמשו בשירותם של מגוון מתווכים כך שנהיה חייבים להיות נוכחים ולוודא שלא יגרם נזק לחפצינו. אודה מאוד על תשובתכם

    • הצגת הדירה השכורה למתווכים
      עו"ד אפי אהרונוב | 25/08/2009 00:14

      ערב טוב רננה, ביקורי מתווכים/בעלי הדירה אמורים להיעשות בתיאום מראש עמכם. מקובל לקבוע יום-יומיים בשבוע בשעות קבועות כמועדים להצגת הדירה באופן שאינו פוגע בשגרת חייכם במידה ניכרת ומאידך אינו פוגם במדת תום הלב שבהתנהלותכם. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום חוזים

      • תודה על התשובה, אך עדיין רוצה לשאול
        רננה, מודיעין | 25/08/2009 08:51

        יש לנו שנה שלמה עד לסיום החוזה האם הגיוני שמשך שנה נראה את הדירה פעם בשבוע? כמה זמן לפני תום החוזה אנן צריכים להראות את הדירה? תודה רבה

        • הצגת דירה שכורה למתווכים
          עו"ד אפי אהרונוב | 25/08/2009 09:50

          בוקר טוב רננה, דרישה להצגת הדירה במשך שנה שלימה אינה סבירה ופוגעת באופן ממש באיכות החיים שלכם. מתן אפשרות כזה למשך מספר חודשים מועט מספיקה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום חוזים