סיום חוזה פני המועד שנקבע

  • פינוי דירה שכורה לפני תום החוזה
    גנאדי | 20/08/2009 11:39

    שלום אני גר בשכירות. החוזה שלי עם המשכיר חתום לשנה. בחוזה אין אף סעיף על פינוי לפני תום החוזה. האם אני יכול לפנות מיוזמתי את הדירה לפני תום החוזה בהתראה מראש של 2-3 חודשים?

    • סיום חוזה פני המועד שנקבע
      עו"ד אפי אהרונוב | 21/08/2009 16:05

      גנאדי שלום, באם לא נכלל בחוזה סעיף המאפשר לך לסיים את החוזה מוקדם מהמסוכם בהודעה מראש אין לך זכות לעשות זאת. כדאי לשקול אפשרות להביא שוכר משני/חלופי בהסכמת המשכיר (ובמקרה שהוא מתנגד מטעמים בלתי סבירים להכנסת שוכר משנה, אף ללא הסכמתו). בברכת שבת שלום, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום חוזים