חוזה בין שחקן לקבוצת כדורעף

  • הפרת זיכרון דברים
    שחקן | 19/08/2009 11:31

    שלום, אני שחקן כדורעף וחייל. בשנה שעברה חתמתי על זכרון דברים עם קבוצה בליגת העל, על הדף חתם גם מאמן הקבוצה. בזכרון דברים היה כתוב על הסכם ביני לבין הקבוצה,היה מצויין השכר שלי+בונוסים,התחייבות למגורים וכלכלה.הקבוצה נתנה לי חדר [עם מיטה, ארון ,שולחן וכיסא בלבד] שבו גרתי. באותה עת שירתתי כמורה חייל באותו המקום שבו התאמנתי [יש שם פנימיה] בגלל ששיחקתי שם. במהלך חודש התאמנתי עם הקבוצה,השקעתי מאמצים רבים באימונים, שבמהלכם גם נפצעתי ולא יכלתי להתאמן מס' שבועות. לאחר חודש ובדיוק יום לאחר הפציעה ,זימן אותי המאמן לשיחה והודיע לי שאני לא מתאים לו לקבוצה ושהוא משחרר אותי. בלי לקבל שכר על אותו חודש אימונים, פצוע ופגוע מהקבוצה ומהיחס המזלזל הן על היותי שחקן לא טוב והן על תפקידי כמורה חייל בפנימיה שבה שירתתי [מאמן הקבוצה הינו חבר בסגל של הנהלת הפנימיה- בגלל זה גם שירתתי שם, כי הוא דאג שאשרת קרוב למקום האימונים] נאלצתי לחפש קבוצה אחרת,מסגרת צבאית אחרת וגם מגורים אחרים מכיוון ששיחררו אותי מהקבוצה אז לקחו לי את החדר. מה שמאוד הקשה על החיפושים מכיוון שכל הקבוצות כבר בחרו את הסגל שלהם, ואני הייתי פצוע ולא יכלתי להתאמן. לבסוף, כשהחלמתי מהפציעה, מצאתי קבוצה שמוכנה לקבל אותי תמורת תשלום נסיעות בלבד. חשוב לציין שאני חייל, ובשנה הזאת שהובטח לי ע"י הקבוצה לקבל שכר עליו חתמנו [אני מול הקבוצה] הפסדתי כסף, ואפילו לא קיבלתי פיצויים וטיפול בפציעה שלי. בנוסף, לאחר שהעיפו אותי מהקבוצה הרגשתי מאוד פגוע, פצוע וחסר אונים, בלי קבוצה ובלי מגורים ובלי מסגרת צבאית.. מכיוון שהלכתי לקבוצה אחרת אז גם הייתי צריך לשרת במקום אחר ואת זה הצבא לא אהב ולכן הצבא העיף אותי מתפקידי כמורה חייל, מה שמאוד פגע בי ובתנאים שלי כספורטאי בצבא. מה שאני רוצה לברר זה האם יש עילה לתביעה בסיפור שלי. תודה על זמנך.

    • חוזה בין שחקן לקבוצת כדורעף
      עו"ד אפי אהרונוב | 20/08/2009 10:20

      בוקר טוב שחקן, כדאי להפנות את שאלתך לפורום דיני עבודה באתר. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום חוזים