תשלום דמי ביטול עסקה

  • השבת סכום פיקדון
    צבי | 18/08/2009 21:48

    חתמתי על מסמך שכותרתו "בקשה לרכישת דירה" אצל קבלן. שילמתי במעמד הבקשה 10000 ש"ח בהמחאה. (ההמחאה נפרעה) במסמך יש סעיך שבו צויין כי עלי לחתום על חוזה הרכישה בתאריך 20/8/2009. במידה ולא אחתום ובמידה ואבקש לחזור בי מהצעתי לרכישת הדירה יחולט הסכום לטובת הקבלן ללא הוכחת נזקים שנגרמו לו. האם היום שבדעתי לחזור בי מהצעתי יש דרך לקבל בחזרה את הסכום ששולם?

    • תשלום דמי ביטול עסקה
      עו"ד אפי אהרונוב | 21/08/2009 00:20

      ערב טוב צבי, עליך לשלם את הסכום אותו התחייבת לשלם באם לא תרכוש את הדירה ככל שמדובר בסכום סביר ביחס למחיר הדירה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום חוזים