פירעון צ'ק

  • שטר פרעון
    שמעון דמרי | 18/08/2009 20:46

    עורך דיני היגיש צק לפרעון למרות שקיבל הודעה על ביטולו ורצון לחתוםעלהסכם שכר טרחה חדש,ברצוני לציין שההסכם בגינו בוטל הצק נחתם בשעת לילה מאוחרת למרות שביקשתי שהות למחשבה לגבי הסכם שכר הטירחה. ברצוני להדגיש שהצק הוגש לפרעון ביום האחרון לפני שהצק נהייה חדל פירעון ולאחר שהוא החזיק בצק 9 חודשים כאשר קיבלהודעה מסודרת לא למשוך את הצק כדי שלא יחזור. האם קיימת בידי עילה למשיכת צק שלא בתום לב.

    • פירעון צ'ק
      עו"ד אפי אהרונוב | 18/08/2009 23:53

      ערב טוב שמעון, חסרים לי פרטים רבים בתיאור העובדות: למה הצ'ק לא הופקד עד עכשיו? מה טענות עורך הדין? האם הסכמתם לערוך הסכם שכ"ט חדש או שביקשת זאת לאחר שסופק לך שירות?

      • תגובה
        שמעון | 19/08/2009 09:22

        השירות עדיין לא סופק לי וגם ביקשתי לא לספק לי את השירות. בקשתי אליו הועברה יום לאחר שלחץ עליי לשלם לו את שכר הטירחה אחרת לא ימשיך לטפל בתיק. מאחר ולא הייתי שלם עם המצב ביקשתי שיקפיא את כל הטיפול בתיק אולם הוא בכל זאת ביקש לממש חלק מהצקים שנתתי לו ואכן הוא ניסה לפדות צק על סך של 10000 שקל למרות שהוא בוטל 8 חודשים קודם עם הודעה מסודרת.

        • מחלוקת עם עו"ד לגבי שכ"ט
          עו"ד אפי אהרונוב | 21/08/2009 00:16

          ערב טוב שמעון, המצב עדיין לא ברור לי. אם לדבריך הוא טיפל בתיק אזי הוא ראוי לשכר כלשהו. כדאי להתיעץ בעניין עם עו"ד ולפרוש בפניו את כל מערכת העובדות. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום חוזים

          • שטר פירעון
            שמעון | 15/09/2009 12:03

            עורך הדין קיבל שכר ולא מעט על טיפול שביצע, מעבר לזה ביקש לממש צקים נוספים שבגינם לא ביצע שום פעולה. בכל מקרה ההתנגדות לשטר שביצעתי התקבלה וקבעו לנו דיון בפני רשם בית משפט. מה זה אומר? האם רשם הוא שופט לעל דבר? האם ביכולתו לקבוע מה יהיה בגורל שטר? לתשובתך אודה.