הפסקת התקשרות עם עו"ד

  • מתי נגמר הסכם התקשרות עם עורך דין
    גיל | 11/08/2009 22:03

    הגשתי תביעה להכרה בתאונת עבודה ,עברו 4 שנים ותיק התביעה שלי לא הניב פיצוי בבית הדין המחוזי לעבודה. החלטתי לערער לבית הדין הארצי והעברתי את התיק לעורך דין אחר . שלמתי את כל התשלומים וההוצאות לעורך הדין הראשון . שאלתי : היות ובהסכם ההתקשרות נאמר: שבמידה ותידרש פנייה לבית הדין הארצי ואם האירוע יוכר כתאונת עבודה על ידי בית הדין הארצי לעבודה ,ישלם הלקוח דמי הצלחה . באם התיק יצליח האם אהיה חייב בדמי הצלחה גם לעורך דין הישן? אם כן ? האם קשר לעורך דין הינו קשר בלתי ניתן לניתוק גם כשהעורך דין לא מצליח ?האם יש נוהל מסודר כגון מכתב ביטול לסיום עבודת עורך דין האם יש לי מחויבות כלשהיא לעורך דין הקודם ?

    • הפסקת התקשרות עם עו"ד
      עו"ד אפי אהרונוב | 12/08/2009 09:04

      בוקר טוב גיל, לא סביר בעיני שתיאלץ לשלם לעו"ד עלעבודה דלא עשה. כדאי לשלוח הודעה בכתב על הפסקת החוזה איתו תוך ציון יום הביטול. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום חוזים

      • האם ככה מנסחים הפסקת חוזה
        גיל | 12/08/2009 11:04

        בהמשך לשיחתנו ופגישתנו וקבלת כל התיק והמסמכים הקשורים בתביעת תאונת עבודה בחזרה אלי . התיק לא הניב פיצוי בבית הדין המחוזי לעבודה בתל אביב והשתנו נסיבות . אני מודיע לך על שחרורך מייצוגי ,הפסקת החוזה ו/או סיומו של הסכם התקשרות בינינו. בתאריך המצוין לעיל