תשובה

  • פינוי שוכר בטרם סיום החוזה
    מישל | 10/08/2009 10:10

    בעל הדירה הודיע לי היום שהוא רוצה שאפנה את הדירה בעוד חודש,אני רוצה לציין שלפני חודש חתמתי איתו חוזה לשנה. הוא לא מעוניין להשאיר אותי כי הוא "תיחמן" אותי עם חשבון החשמל,עליתי עליו בעניין,התעמתתי איתו ולא הסכמתי לשלם את מלוא הכסף ובתירוץ הזה הוא רוצה להוציא מהדירה בטרם סיום החוזה.אני רוצה להדגיש כי לא הפרתי שום סעיף בחוזה. בחוזה אצלי אכן כתוב שהוא יכול להוציא אותי מהדירה עם התראה של 30 יום,השאלה שלי היא:האם הוא יכול לפנות אותי מהדירה על סמך עניין חשבון החשמל?

    • תשובה
      עו"ד | 10/08/2009 11:35

      לפי דבריך הוא רשאי להוציא אותך בהודעה מראש של 30 יום אך באיזה עילה ? האם לפי החוזה הוא לא צריך עילה ? אם עילת הפינוי הוא חשמל ואתה צודק אז זה לא חוקי . תתיעץ עם עו"ד שיראה את החוזה .