ניסוח חוזה

  • שאלה בקשר לניסוח בחוזה
    טלי | 07/07/2009 22:23

    שלום, לפני מספר ימים שאלתי איך לחשב את המדד בחוזה שכירות. קיבלתי תשובה, תודה. השאלה, איך עלי לנסח משפט שיבהיר שדמי השכירות צמודים למדד והחישוב נעשה על ידי כך שבכל חודש מוסיפים את עלית המדד והשכר הבסיסי הכולל את עלית המדד, הוא הבסיסי בחודש הבא אחריו. אני מקווה שהסברתי נכון. בחוזה שכתבתי מצויין שהשוכר נותן לי 12 שיקים לכל השנה ובכל מספר חודשים, חצי שנה , אקבל את ההפרשים מעלית המדד, אני רוצה לציין גם שאם בחודש שהמדד שלילי, לא יורדים מהסכום הבסיסי ולצורך חישוב, הסכום האחרון נשאר כשהיה. תודה על התשובה, טלי

    • ניסוח חוזה
      עו"ד צורי דוד | 09/07/2009 18:06

      לא נהוג לפרסם ניסוחי חוזה ו/או סעיפים בפורום. אנא פני לייעוץ אישי (בראש הדף) כדי שמערכת האתר תוכל להפנות אותך לקבלת עזרה פרטנית (במידת האפשר)