הסכם ערבות

  • שכירות ופיגורים
    ליאור | 21/05/2009 10:49

    שלום חתמתי לאחותי ערבות על חוזה שכירות היא בפיגורים של 22000שח בעל הדירה לקח עו"ד ,וביקש ממנה לפנות הם לא מגיעים להסדר בעל הדירה רוצה את כל הכסף,אחותי הציעה לו עשרת אלפים מזומן,והשאר בעשרה תשלומים הוא מאד כועס ולא מוכן לשום הסדר מלבד מזומן,בנוסף הוא ביקש שתפנה את הדירה,אחותי גרה בדירה 11 שנה שאלתי היא כערבה במה בעל הדירה יכול לפגוע בי,לפתוח לי תיק בהוצאה לפועל?או שהוא חייב לפתוח לה ולא לי או אחכ? מה עלי לעשות? ליאור

    • הסכם ערבות
      עו"ד יפת תומר | 21/05/2009 12:49

      ליאור שלום, עו"ד לפי תיאורך מעט אגרסיבי אך החוק עומד לצידו. ככל שחתמת על שטר חוב את צפויה להליכים במסגרת ההוצל"פ. במקרים כמו של, ניתן לפנות להנהלת האתר שתנסה לסייע לך באופן פרטני להתמודד עם הבעיה מראש. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום חוזים