דיני חוזים - סיום שכירות

  • סרוב להחזרת צ'ק בטחון ע"י המשכיר
    יואב | 28/03/2009 12:24

    עם סיום חוזה השכירות הוצגו וניתנו למשכיר קבלות על תשלומי חשמל ומיים ע"פ קריאה-גמר חשבון. המשכיר מסרב להחזיר את המחאות הבטחון הרשומות לפקודת חשברת חשמל והרשות המקומית בשל סכסוך בנושא אחר.ההמחאות ללא תאריך וחתומות על ידי. 1.האם אני יכול לבטל את ההמחאות? 2. מה עלי לעשות,כיצד אני צריך לפעול? 3. האם יש פסיקה במקרה דומה שאוכל לעיין בה? אודה על תשובה

    • דיני חוזים - סיום שכירות
      עו"ד צורי דוד | 30/03/2009 14:52

      אתה יכול לבטל את ההמחאות ולתבוע את החזרתן. פסיקה בנושא זה היא בד"כ של תביעות קטנות או שלום ודי קשה להשיגן, אלא אם הן מעורבות בעניינים אחרים.