העברת מנוי בחדר כושר

  • העברה.מכירה של מנוי בחדר הכושר
    שמואל | 15/02/2009 16:17

    אני בעל מנוי בחדר כושר מזה שנים ספורות, ומרוצה למדי. לאחרונה עברתי דירה וחשבתי לעשות מנוי במקום הקרוב יותר לביתי.מכיוון שנותרה לי כחצי שנה על המנוי הקיים, חשבתי למכור או להעביר אותו למישהו אחר, ורציתי לדעת האם יש באפשרות המכון למנוע ממני מלעשות זאת. עדיין לא ניסיתי, אך שמעתי מחבר שעשה דבר דומה כי המכון הנ"ל מערים קשיים על אלו המבקשים להעביר או למכור את המנוי שלהם. האם יש אי אלו תקדימים משפטיים או מחוייבויות כלפי הצרכן בעניין? תודה!

    • העברת מנוי בחדר כושר
      עו"ד יפת תומר | 17/02/2009 10:04

      הדבר כפוף למסגרת ההסכמית בין הצדדים. יש לבחון בהסכם ההתקשרות מול המכון מהם התנאים הנוגעים להעברת המנוי לצד שלישי. ככל שאין התייחסות לנקודה זו הרי שעומדת לך הזכות להמחות את זכותך החוזית לצד שלישי.