זכויות התלמיד

  • תלמידים שלא ירדו מהאוטובוס
    דוד | 31/03/2012 16:15

    קראתי השישי בעיתון על תלמידי תיכון בכיתה י"ב שסירבו לרדת מהאטובוס לאחר שלא הורשו לצאת לטיול השנתי. האם ניתן להזמין להם משטרה ולהוריד אותם בכוח? האם ניתן לזמן את הוריהם ואם לא באו ובעקבות כך יתבטל הטיול - לתבוע אותם(את ההורים או התלמידים) על כך?

    • זכויות התלמיד
      עו"ד יוסף רז | 01/04/2012 07:53

      שלום רב שאלתך מתאימה הרבה יותר לפורום זכויות התלמיד- אנא הפנה אותה לשם בהצלחה