זיופים וכיו"ב

  • התחזות וזיוף חתימה
    חסוי | 14/01/2012 11:23

    שלום רב, בני וכלתי התחזו בשמי (מדובר פה בסכסוך ארוך וכן גם הוצאה על ידי צו הרחקה נגדם) ורכשו על שמי מכשירי פלאפון בחברה מסויימת וכמובן גם זייפו חתימה וזאת בעת  שכלתי עבדה באותה חברה וזאת ידוע לי כי במסמכים החתומים על ידי כביכול היא רשומה בשם הנציגה שביצעה את העסקה, כמובן הוגשה תלונה במשטרה ובמקביל התקיים בירור בחברה שכמובן זיכתה אותי וביטלה את התביעה נגדי אך במשטרה נסגרה התלונה מסיבת על"ן וכרגע פני הדברים עומדים על כך שהדבר קרה שוב אך בחברת פלאפון אחרת ושם שם הנציג הוא אחר כך שלא ברור לי איך הם עשו את העסקה עם כלתי ובני מבלי לבקש תעודת זהות והוגשה שוב תלונה וכן גם ערעור על סגירת התיק הראשון. ברצוני לדעת האם במקביל אני צריכה להגיש גם כן תביעה אזרחית נגדם (נגד בני וכלתי) וכן האם אני יכולה גם לתבוע במקביל את החברות עימם נעשתה העסקה כמובן לאחר שיתברר שגם במקרה השני אני חפה מפשע? העו"ד שמייצג את החברה השנייה איתה כביכול ביצעתי עסקה רוצה ממני דוגמת חתימה מהבנק לבירור התלונה שלי, האם אני צריכה להביא לו או שפשוט מספיק רק האישור משטרה והוא מחוייב לעצור הליכים כנגדי? או שפשוט במקום אישור חתימה אני יראה לו אישורים שזה קרה כבר עם חברה קודמת ושהם זיכו אותי וכן גם להראות לו את הצו הרחקה כנגדם (כי אני מפחדת להראות דוגמת חתימה עם כול הפרטים של החשבון בנק שלי)?? אני כבר אובדת עצות ורוצה שהסיוט הזה ייגמר.. אודה לך מאוד אם תענה על כול שאלותיי ותייעץ לי איך מתקדמים מפה הלאה.. תודה.

    • זיופים וכיו"ב
      עו"ד יוסף רז | 14/01/2012 19:17

      שלום רב בשל אורך השאלה ואופן ניסוחה הלא ברור, הייעוץ הנדרש חורג מגדרי הייעוץ שניתן בפורום. באפשרותך לפנות לעו"ד לייעוץ או לחילופין לנסות לצמצם את התוכן ולשאול שאלות ממוקדות. בברכה עו"ד יוסף רז