סכסוך שכנים

  • שאלות לעורך דין
    ליטל | 10/01/2012 16:27

    שלום האם צילצול ב100ששכנים מתלוננים על שכנים שמרעישים האם כתוב במאגר במשטרה אם אומרים את השם שלהם או שהיומנאי רק שולח שוטר בגין הטרדות שהם עושים אבל לא כתוב ולא נפתח תיק אחרי קריאות רבות משכנים ומהסובבים כל השכונה מוטרדת מהם השאלה היא אם כתוב ומתועד השם שלהם ואם הם כנגד מתקשרים ומעלילים על שכנים אחרים שלמעשה יש חתימות של כל השכנים שאותם האנשים האלה מטרידים האם כל שיחה שיוצאת מהמשפחה שמטרידה שכונה שלמה ושהם עושים הפוך על הפוך שכאילו מי שזועק עליהם שיפסיקו לצעוק ויפסיקו להטריד הם מתקשרים למשטרה שצועקים עליהם שיפסיקו לצעוק זה שיש להם הפרעות נפשיות זה ידוע והם בעצמם יודעים את זה גם אחד צועק על השני והם מוקלטים האמא מתעללת בילדים שלהם מילולית וגם זה מוקלט ככה שהוכחות לא חסר רק לא הוגן שהם מתקשרים סתם ועושים הפוך על הפוך האם השקרים שלהם מתועדים ואם הם מתקשרים למשטרה ומעלילה על שמות השכנים הטובים המשטרה יודעת שהם פסיכופאטים ?למה המשטרה לא שולחת אותם להיסתכלות פסיכיאטרית יש למשטרה היכולת לעשות את זה ?

    • סכסוך שכנים
      עו"ד יוסף רז | 12/01/2012 06:24

      שלום רב שאלתך אינה ברורה אנא נסי לנסחה מחדש בצורה תמציתית תודה