נפתח לי תיק משטרה- למי ניתן לפנות

  • מב"ד
    יוסי | 07/12/2011 14:15

    למי ניתן לפנות כדי ל סגור תיק מב"ד בנפתח בתחנת משטרה והאם ניתן לערער על ההחלטה אשר יחליט הגורם במשטרה ולמי ניתן לערער

    • נפתח לי תיק משטרה- למי ניתן לפנות
      עו"ד יוסף רז | 07/12/2011 14:30

      שלום רב תיק מב"ד= ממתין לבירור דיןן, כשמו כן הוא. ניתן לפנות בבקשה לגורם שמטפל בתיק. תיק חקירה- לקצין החקירות. תיק שהועבר לתביעה- לתובע. אם התיק לא נסגר ז"א שהתיק הוגש לבית המשפט ואז צריך להתמודד עם התיק משפטית. אם התיק נסגר- ניתן לבקש שהתיק יסגר מעילה של חוסר אשמה ואז לא ישאר רישום. בברכה עו"ד יוסף רז

      • המשך מב"ד
        יוסי | 07/12/2011 14:39

        נגיד שקצין במשטרה החליט לא לסגור למי ניתן לפנות

        • המשך
          עו"ד יוסף רז | 07/12/2011 14:47

          כפי שכתבתי, אם המשטרה לא סוגרת תיק חקירה התיק עובר לתביעות/פרקליטות והם הכתובת.