הוצאת רישום פלילי

  • שאלה חשובה בבקשה תענו לי עליה
    חסויהה | 17/11/2011 12:07

    אז ככה: ההורים של חבר שלי רוצים שאתן להם ר.פ הלכתי היום לדואר ואמרו לי שרק במשטרה ניתן להוציא את הר.פ אמממ... רציתי לדעת אם אני מוציאה את הר.פ זה לא יצור לי בעיות בתחנת משטרה בגלל 2 תיקים שיש לי ורציתי לדעת אם לא שפטו אותי ולא עשו לי טביעות אצבעות זה אומר שיש לי תיק פתוח? הוריו הלכו למשטרה ופתחו לי תיק רציתי לדעת אם זה מופיע במחשב ברגע שאבקש להוציא ר.פ אשמח אם תענו לי על זה אבא שלי אמר לי אם אני הולכת לשם להוציא ר.פ יש מצב שיעצרו אותי בגלל התיק הזה הם רק פתחו לי תיק אך לא היו חקירות ולא כלום סה"כ פתחו לי תיק והצהירו אז רציתי לדעת אם אני אלך למשטרה כדי להוציא ר.פ זה עלול להיגרם לכלא בבקשה תענו לי על זה אני כבר מיואשת תודה

    • הוצאת רישום פלילי
      עו"ד יוסף רז | 17/11/2011 12:24

      שלום רב * לא ברור מדוע הוריו של החבר מבקשים ממך גיליון רישום פלילי הדבר מהווה עבירה על החוק. למעט גופים מסויימים לאף אדם אין זכות לבקש ממך רישום פלילי. * במידה והם מתעקשים באפשרותך להציג רק את הדף הראשון של הרישום, הרישום אינו ממוספר ולא ניתן יהיה לדעת האם ישנם עוד דפים. * החשש שלך כי תיעצרי באם תגיעי למשטרה יהיה מוצדק רק באם נדרשת להגיע לחקירה ולא הגעת והוצא נגדך צו מעצר. אם המשטרה מכירה את כתובתך היו כבר מגיעים אליך. בברכה עו"ד יוסף רז

      • הבנתי יש לי עוד שאלה
        חסויהה | 17/11/2011 12:32

        אם הם פתחו לי תיק מבלי שיחקרו אותי וכל זה אז אין להם סיבה לעצור אותי במידה ואני רוצה להוציא את הר.פ? אז אתה אומר לי להוציא רק את הדף הראשון? אני צריכה להגיד למשטרה שיוציאו לי רק את הדף הראשון או שהם מוציאים הכל ואני רק נותנת להוריו את הדף הראשון חשוב לי לדעת אם התיק שבו לא נחקרתי מופיע במחשב אצלם אשמח אם תענה לי על זה.תודה רבה לך

        • המשך
          עו"ד יוסף רז | 17/11/2011 13:12

          שוב, לא ברור לי בגין איזה עבירה נפתח התיק, האם המשטרה ניסתה לאתר אותך והוצא נגדך צו מעצר או שמא מדובר רק במקרה קל ואז אין לך סיבה לדאגה. את מקבלת את כל הרישום ובאפשרותך להציג רק את הדף הראשון לפיו לא ניתן לדעת האם יש רישומים מאחר וכאמור הדפים אינם ממוספרים. בברכה עו"ד יוסף רז

          • העבירה היא התחזות בלי שום הונאה ובלי כלום
            חסויהה | 17/11/2011 13:19

            דיברתי איתו בתור גבר ואחרי זה אמרתי לו שאני בחורה ואף נפגשתי איתו הוריו גילו את זה ופתחו לי תיק על התחזות אבל לא הייתה שום הונאה וכבר דיברתי אם עו"ד ואמר לי שזה לא עבירה פלילית אם אין הונאה או רמאות

            • תעזרווווו ליייייייייי...
              חסויהה | 17/11/2011 15:40

              אם אני הולכת להוציא ר.פ יש מצב שיעצרו אותי על תיקים שיש לי שם? תיק אחד חקרו אותי אבל לא עשו לי טביעת אצבעות ולא צו מעצר סה"כ חקירות והתיק השני רק פתוח לא קראו לי לחקירות או משהו כזה אז רציתי לדעת אם אני מבקשת מהמשטרה ר.פ אז יש מצב שיעצרו אותי על אחד התיקים או שמופיע להם במחשב בדיוק מה יש שם שהייתי בחקירות בתיק הראשון בבקשה תעזרו לי עוד משהו רציתי לדעת אם אפשר להוציא את הר.פ בכל חתנת משטרה או שחייב לנסוע לירושלים? תודה

              • המשך
                עו"ד יוסף רז | 17/11/2011 16:45

                לגבי השאלה הראשונה- כבר השבתי לך והתשובה לא תשתנה ר.פ תוכלי להוציא בכל תחנת משטרה

                • תקרא על ההתחזות בבקשה
                  חסויהה | 17/11/2011 16:51

                  המקרה שלי הוא על התחזות לא חקרו אותי ולא כלום הם רק פתחו לי תיק יש מצב שהם יכולים לראות את זה במחשב יוסף? אני מפחדת להוציא את הר.פ הזה אממ... רציתי גם לדעת אם הם שואלים שאלות למה אני רוצה להוציא וכו'... או שהם פשוט נותנים וזהו? סליחה שאני משגעת אותך אני פשוט מתמוטטת כבר :(