מעשה פלילי או לאו

  • האם יש פה מעשה פלילי?
    אלון27 | 30/10/2011 12:58

    פגשתי בחורה בפאב.היינו מחובקים והתנשקנו בצורה לוהטת כשעה. במהלך העניינים בינינו שלחתי ידיים לעבר חזה ( מעל הבגדים) והיא הורידה לי אותם. ככה זה קרה פעמיים – שלוש במהלך ההתנשקות שלנו שנמשכה גם לאחר ניסיונות המישוש שלי.. לא קרה כלום מעבר. אם היא תחליט להגיש תביעה על הטרדה בגין מישוש זה יש פה עניין פלילי?

    • מעשה פלילי או לאו
      רועי לביא, עו"ד | 30/10/2011 13:27

      אלון שלום, על פניו, עסקינן במעשה מגונה ו/או הטרדה מינית (לפי סעיף 3(א)(2) לחוק). על מנת ליתן תשובה הולמת, יש לבחון חומר הראיות ובעיקרה תלונה (אם תהא) של המתלוננת, שכן לנסיבות הארוע לרבות אי-הסכמתה למישוש כהגדרתך, חשיבות מכרעת. כן, יש לראות האם מדובר בנסיון או מעשה שמומש. אכן, אם תפנה המתלוננת למשטרה, תבצע זו חקירה בעניין וזאת כמתחייב מכח החוק. השאלה היותר חשובה, היא האם יוגש כתב אישום בעניין, אך זאת ניתן יהא לדעת רק לאחר עיון מקצועי ומעמיק בחומר הראיות, והכל היה אם תפנה המתלוננת למשטרה. במידה ותוגש תלונה, מומלץ לפנות לייעוץ אישי אצל עו"ד, עוד בטרם חקירה במשטרה, וזאת לבחינת מכלול הנתונים.

    • העיקר שנהנית! לכל דבר יש מחיר בחיים....
      גבר עדין | 30/10/2011 16:12

      הכל תלוי בנסיבות ובדינמיקה. איך היא הגיבה, היא מכירה אותך, יש לה פרטים שלך? איך הערב היה? למה אתה חושב שזה יגיע עד כדי תלונה? אם התהליך ביניכם נמשך גם אחרי נסיונותיך שכשלו, נראה לי שגם היא נהנתה וכולי תקווה שלא תופתע יום אחד. להבא תי-ז-הר!!!!!!

    • לדעתי, אין שום עבירה פלילית במעשה שתיארת
      אורי | 30/10/2011 21:43

      אם היא המשיכה להתנשק אתך אחרי שהדפה את ידך, היא לא הבהירה לך חד-משמעית שהיא מתנגדת לניסיונות שלך, וזו התנהגות טבעית של אנשים בוגרים.ככלות הכול, החיים אינם רק חוקים ופלפולים משפטיים, ולא ייתכן שלפני כל שלב בהתעלסות שבהסכמה בני הזוג יעצרו וייערכו חוזה ביניהם בדבר המותר והאסור בהמשך.

      • יכול להיות שאישה תרצה להתנשק בלי שימששו אותה?
        א | 30/10/2011 23:11

        מה אתה יודע ממה היא נהנתה וממה לא. מס' פעמים היא הדפה את ידי הבחור מחזהּ, אז אולי היא לא רצתה שיגעו לה בחזה?!

        • יכול להיות
          אורי | 31/10/2011 01:15

          אבל היא צריכה להבהיר זאת באופן ברור וחד-משמעי.אם היא רק הודפת את היד וממשיכה כאילו לא אירע דבר, אז גם ההדיפה וגם הניסיונות החוזרים של הבחור, לפחות בעיניי, הם חלק מהמשחק, ולראות בניסיונות האלה עבירה פלילית, זו, לדעתי, הגזמה פראית.

          • משתתפת בצערך ,
            ר | 02/11/2011 08:31

            להבא תדע לא לשלוח ידיים . חד משמעית פלילי מעשה מגונה - כלומר לא מדובר באונס (החדרה) . 3 שנים בכלא . עם היא עולה לעדות

            • משתתף בצערך
              אורי | 02/11/2011 09:42

              על שאיש לא רוצה לגעת בך. אני מבין את הקנאה והתסכול.