חקירה באזהרה

  • חקירה בגין הטרדה
    מוטי | 05/10/2011 18:40

    אתמול נסעתי לטייל ברכבי בעיר הסמוכה למקום מגורי ,( בכדי להאורר ולא שום סיבה מוגדרת ( אני נתון בלחצים קשים לאחרונה) בדרכי לשם עצרתי ( מיוזמתי ) טרמפ לאשה מבוגרת ( אותה אינני מכיר וסיפרה לי היכן היא עובדת) בעיר בה נהגתי ברכב עצרתי בתחנת אוטובוס לעשן ( בעודי בתוך הרכב והצעתי טרמפ לבחורה צעירה ( שהתברר כי היא קטינה) שהייתה לבושה בחצאית קצרה יחסית , היא אמרה שהיא לא צריכה ולא רוצה להטריח אותי אמרתי לה שאין לי בעיה לקחת אותה ושזה לא מטריח אותי היא סירבה ונסעתי . לא אמרתי לה ולו מילה אחת נוספת . שום הערה, מחמאה גם לא באופן כללי... ( כל העסק לקח כ 15 שניות) לאחר מכן היא התלוננה במשטרה וניידת סיור עצרה אותי כנראה שהיא נבהלה , לקחו אותי לחקירה ואמרו לי שאני חשוד בהטרדה ( מכיוון שהצעתי הצעה פעם נוספת ) צעקו עלי שאני סוטה שעוצר לבחורות בתחנת אוטובוס , ( הסברתי להם שאני נוהג לעצור לטרמפים וגם לאשה המבוגרת שהם יכולים לאתר עצרתי ביוזמתי ,ואולי זה מוזר להם שנסעתי סתם ללא סיבה אולם נסעתי להרגע מלחצים יום יומיים ) לא אמרתי לבחורה אף מילה ,כלום. לקחו ממני טביעת אצבעות , צילומים , דגימת דנ"א מהפה. ללא בקשת רשותי בכלל ועל אף שהודיתי כי אני עצרתי ליד הבחורה . בסוף הם איימו עלי לא להתקרב לעיר , ( רמזו לי שיהיה בסדר ולא לדאוג) ואני מאד מודאג וחושש, האם יוגש כתב אישום ? ואם לא מאיזה סיבה התיק יסגר אני סטודנט וזה יכול ללפגוע לי בצורה משמעותית בעתידי . בנוסף אני נשוי ובעל משפחה ולא יכול לספר על כך לאף אחד מבני משפחתי. מה ניתן וצריך לעשות?...... לחכות לתגובה מהמשטרה??? כמה זמן זה אמור לקחת??? אולי עדיף לעשות משהו קודם??.... אנא עזרתכם אני בלחץ מטורף. תודה מראש

    • חקירה באזהרה
      עו"ד יוסף רז | 05/10/2011 18:58

      מוטי שלום מאחר ונחקרת באזהרה ועולה מתיאורך מקרה מורכב, אני ממליץ לך בחום לגשת לייעוץ מקצועי אצל עו"ד פלילי. בברכה עו"ד יוסף רז