עיכוב יציאה מהארץ

  • צו עיכוב?
    קובי | 05/10/2011 16:41

    היי נסיתי לברר אם יש צו עיכוב ליציאה.קשה מאד לתפוס אותם.אך מה שכן התיק שלי בפרקילטות נסגר מחוסר ראיות אלימות משפחה. וכן גם במשטרה החזירו את הרישיון הנשק וגם האקדח.אז יכול להיות שבכל זאת יהיה לי צו עיכוב.שאלתי משטרה אמרו שאן לי צו עיכוב.כי אצלי הכל סגור ובסדר?האם זה היגיוני?

    • עיכוב יציאה מהארץ
      עו"ד יוסף רז | 05/10/2011 18:56

      קובי שלום השבתי לך על שאלה זו. תמתין בסבלנות על הקו ותקבל תשובה ממשטרת הגבולות. רק הם יוכלו לתת לך תשובה מדויקת וכל ניחוש אחר לא יהיה מקצועי. בברכה עו"ד יוסף רז