להתלונן במשטרה על

  • שאלה לגבי סוכני רכבים אשר מתחזים לאנשים פרטיים
    JO | 03/10/2011 14:09

    שלום, לאחרונה רכשתי רכב מאדם אשר טען שהוא הבעלים של הרכב, רק לאחר העברת הבעלות הבחנתי שהרכב הוא "מחוכר" ולאחר בדיקה בפורומים שונים באינטרנט, מסתבר שהוא עשה את תרגיל העוקץ הזה למספר אנשים, והם גילו כי הוא משנה את הקילומטרז' ברכבים אשר הוא מוכר, וכי יש לו יד במכוני הבדיקה לפני קנייה. מה ניתן לעשות במקרה כזה ?

    • להתלונן במשטרה על
      צבי שמיר, עו"ד | 03/10/2011 19:13

      לכאורה נעברה עבירה של קבלת דבר במרמה, יתכן שנעברה עבירה של התחזות לאחר.להתלונן במשטרה!בפן האזרחי אם הדבר משפיע על ערך הרכב ניתן לתבוע על הנזק.