רישום פלילי ופרטיות

  • החזקת רישום פלילי
    א | 21/09/2011 19:50

    שלום רב,אני כיום נמצא בדיונים בבית משפט, בית המשפט נתן רשות לעו"ד הצד השני שאותו אני תובע, רשות להוציא רישום פלילי שלילאחר זמן מה, בפגישה מול גורם סמכותי אחר שלי ושל הצד השנילמרבה הפתעתי ופליאתי, מגיע הצד השני מנפנף לו ברישום הפלילי שלי ומבקש להראות אותו לאותו הגורם הסמכותי, שסירב לכך.האם מותר לעורך הדין של הצד השני, להעביר לידי מרשו ר"פ שלי?? מה אומר לי, ומה מגן עלי, שהוא לא ישתמש בכך לרעה ויפרסם את זה בכול מקום ויראה את זה לכול פלוני אלמוני ברחוב?אשמח לתשובתכם בהקדם, מכיוון שחששי בנושא מאוד רבונושא זה מאוד מעיק עלי.בתודה מראש.

    • רישום פלילי ופרטיות
      עו"ד יוסף רז | 23/09/2011 11:05

      שלום רב מדוע בית המשפט נתן לצד השני זכות לעיין במרשם הפלילי שלך? באיזה הליך מדובר? מה הייתה החלטתו הספציפית של ביהמ"ש, קרי- למי בדיוק הוא נתן היתר לעיין במרשם הפלילי? אנא הרחב ופרט מאחר והסיטואציה אותה אתה מתאר נשמעת מאוד הזויה, רק באופן כללי- ייתכן אף ואותו צד ביצע עבירה פלילית חמורה. בברכה עו"ד יוסף רז

      • רישום פלילי
        א | 23/09/2011 13:51

        ראשית כל תודה על תגובתך,בנוגע לשאלתך, מדובר בהליך בבית הדין הרבני, אני תובע למשמורת על ילדימכיוון וגרושתי ציינה בפני בית הדין שיש לי רישומים פליליםאז בית הדין פסק ואני מצטט:4."בית הדין מורה למשטרת ישראל להמציא לבית הדין את כל חומר החקירה כנגד התובע ...."5." ב"כ האם רשאית להמציא למשטרת ישראל החלטה זו במסירה אישית"בנוגע למה שציינתי בהודעתי הקודמת, פגישתנו הייתה עם פקידת סעד לסדרי דין, שלשם היא הגיע מנפנפנת בר"פ שלי ודורשת להראות אותו לפקידת הסעד, שאגב כפי שציינתי סירבה לראותו ולקבלו ממנה.בהתאם לכול אשר ציינתי,האם זה חוקי שעורכת הדין של גרושתי העבירה לידיה את הר"פ שלי בצורה שכזו?? שוב מתוך כל זאת, ומתוך שנאתה הרבה של גרושתי כלפיאני מאוד חושש לפרטיות שלי, ושהיא לא תשתמש בזה לרעההרי שאין שום דבר שמבטיח לי, שהיא לא עשתה זאת כבר.תודה מראש.