המשך בנוגע להשבת תפוס

  • החזקת תפוס ללא רישום על נטילתם
    אור | 19/09/2011 20:32

    במהלך חקירה מישטרתית ובטרם הופנתי לתא המעצר  נלקחו ממני המכונית ומכשיר הטלפון  לא קיבלתי אישור על נטילתם לאחר סיום מעצר הבית פניתי למשיבה  בבקשה לקבל לחזקתי את הרכב והטלפון  ניתבקשתי להביא אישורים על בעלותי בחפצים וכן עשיתי להפתעתי בתחנת המשטרה  נאמר לי כי אן רישום על קליטת החפצים שניתפסו  מפתחות הרכב אצלי והרכב עדיין חונה בתחנת המישטרה מעל חודש  ככול שהדבר נוגע למכונית התשובה היתה מוזרה  ו\ואשר לטלפון  המכשיר לא נימצא בארגז המוצגים  ולאיש מין השוטרים לא היה הסבר לכך הגשתי בקשה לשחרור התפוס  לבית מישפט השלום האם אפשר להחזיק תפוס ללא כול רישום על פי חוק ומה עושים?

    • המשך בנוגע להשבת תפוס
      עו"ד יוסף רז | 21/09/2011 19:30

      כפי שכתבתי בשאלתך הקודמת, מאחר והמקרה מורכב ראוי שתפנה לייעוץ פרטני אצל עו"ד. ולשאלתך באפן כללי: האם המשטרה מתכחשת להחזקה בתפוסים או שמא המחלוקת הינה סביב חוסר בטפסים בלבד? אם רק חסרים טפסים אכן בעיה אבל אם המשטרה מתכחשת להחזקת התפוסים יש לך בעיה עוד יותר קשה. בכל מקרה כפי שכתבתי- החזקתם עד 180 יום ללא הגשת כתב אישום. תרצה תוכל לפנות לבימ"ש בבקשה להשבת התפוסים. בברכה עו"ד יוסף רז