הקלות בתנאי מעצר

  • תקיפות בנסיבות מחמירות ופציעה של ממש
    שלום | 26/08/2011 02:03

    שלום , לפני כ 9 חודשים נעצרתי בגין תקיפה בנסיבות מחמירות ופציעה של ממש. ( דקירה) . נעצרתי למשך 3 ימים בבית סוהר לנוער. ואז שוחררתי למעצר בית מלא , כיום לאחר 9 חודשים לאחר שאישרו לי לצאת לסיים את הלימודים , לאחר מכן לצאת לעבודה ( כול זה אם מלווה) . רציתי לדעת מה הסיכויים שאני ישתחרר בקרוב הגב אני מטופל פסיכולוגית קרוב ל 6 חודשים כתוצאה מהמקרה , ויש לי חוות דעת מאוד טובה מהקצין מבחן. וגם סיימתי את לימודי בהצלחה + תעודת בגרות מלאה. ואין לי עבר פליליהגב סופר לי , שיש חוק חדש לנוער אשר מאפשר מעצר בית עד 9 חודשים. לדעתך יעריכו לי אותו?תודה והמשך יום נהדר

    • הקלות בתנאי מעצר
      עו"ד יוסף רז | 26/08/2011 06:57

      שלום רב כל הנתונים שמסרת אכן עובדים לטובתך בבקשת הקלות בתנאי המעצר. יחד עם זאת, העבירות בהן אתה מואשם חמורות מאוד. לאור העובדה שאפשר לך בית המשפט לצאת לעבוד וגם לצאת ללימודים ובהנחה שלא היו הפרות מצידך, אכן יש טעם בבקשה להסרת התנאים. את סיכויי הבקשה לא ניתן להעריך מבלי להכיר את התיק. פנה לעורך הדין שמייצג אותך בשאלה זו, הוא יוכל לתת לך תשובה חכמה יותר. בברכה עו"ד יוסף רז