הכתובת הינה משרד הפנים

  • כתובת שגויה
    ira | 02/08/2011 19:44

    במשך שנים הורים שלי מקבלים הביתה מכתבים עבור איזה זוג שלא גר ואף פעם לא היה גר בדירתם.הדירה של הורים שלי.הם קנו אותה מהקבלן ואף פעם לא השכירו אותה.בזמן אחרון התחילו להגיע מכתבים מהוצאה לפועל וכו".בעבר פנינו למשטרה,הם שלחו אותנו למשרד הפנים.במשרד הפנים נאמר לנו שהזוג רשום כמתגורר בכתובת הזאת והפנו אותנו לדואר לבקש שיחזירו את המכתבים.וכך עשינו.אך המכתבים ממשיכים להגיע והם פשוט נזרקים כבר לא בתיבה אלה ליד הדלת בלי כתובת להחזרה.איך אפשר להפסיק את המכתבים האלה ואיך אפשר להוציא את הזוג מהכתובת שלנו?

    • הכתובת הינה משרד הפנים
      עו"ד יוסף רז | 04/08/2011 19:43

      באם לא ניתנה משם תשובה מספקת, פנו לפורום בתי משפט בהצלחה עו"ד יוסף רז