ירי באזור מגורים

  • האם זו ראיה?
    אלון | 06/07/2011 12:24

    שלום לפני כמה ימים אני ואחי שיחקנו באקדח אויר צעצוע שאותו קניתי בחנות צעצועים מוכרת בקניון( חשוב לציין שאני בגיר ואחי קטין). בזמן ששיחקנו בתוך הבית דפקו שני שוטרים בדלת ואמרו שהשכנה התלוננה שאנחנו יורים ושאף ירינו לה על החלון אני כמובן אמרתי שאין סיכוי ושירנו רק בתוך הבית ואפילו החלונות היו סגורים. השוטרים לקחו את הצעצוע ורשמו את הפרטים שלי. בחקירת המשטרה אמרתי שלא יריתי החוצה בשום מצב ולעולם ושאין סיכוי שדבר כזה קרה ואז החוקר אמר לי שהשכנה ראתה אותי יורה אז אמרתי לו שזה לא נכון והיא משקרת ולמה שאני יעשה דבר כזה הוא גם אמר לי שהשוטרים שהיו אצלי בבית אמרו לי שאמרתי להם שיריתי החוצה בקיצור הוא שיקר לי ואני תמיד עמדתי בגירסתי שלא היו דברים מעולם. רציתי בבקשה לדעת מזה השטויות האלה ואז זה בכלל הגיוני שיאמינו לשכנה ולא לי? האם יש פה בכלל ראיות שמצביעות על האשמה שלי? ואיך זה הגיוני שמאשימים אותי בירי בשנק חם בשטח בנוי שמדובר בצעצוע שלא יכול להזיק? מה נסגר עם המשטרה?

    • ירי באזור מגורים
      עו"ד סיון איתמר | 06/07/2011 14:34

      ישנם מקרים רבים בהם הודעות במשטרה מבססות כתב אישום - גם כאשר עדים טועים/משקרים/טופלים עלילות שווא. לא ניתן לדעת אילו ראיות נוספות, אם בכלל, יש לרשות התובעת, והאם יוגש כתב אישום.