הקלטת יחסי מין

  • אישור משפטי ליחסי מין
    בן | 30/06/2011 15:37

    חבר קיבל איום מחברתו, לתלונה על אונס, (המדובר בן 17)כמובן הכל נעשה בהסכמה ואיום זה בא על תקן ריב-פרידה.העניין נפתר ללא תלונה, אך רצינו לדעת איך אפשר למנוע מקרים כאלה בעתיד.האם אפשרי להקליט את הסאונד בלבד של מהלך יחסי המין - ככה שישמעו את הפרטנרית מסכימה (בבית שלי, ללא ידיעתה)(אם זו לא פגיעה בפרטיות, אמנם רק סאונד אבל עדיין)יש דרך אחרת? הבן אדם מאד מפחד מתלונת שווא אחרי המקר הנ"ל.תודה.

    • הקלטת יחסי מין
      עו"ד יוסף רז | 30/06/2011 18:55

      בן שלום לטעמי קצת הפרזת והזכרת לי את טפסי הסכמה לנשיקה שהסתובבו באינטרנט לאחר משפטו של חיים רמון. אין להקליט אישה ללא ידיעתה בעת קיום יחסי מין, לא בוידאו ולא באודיו. הייתי מציע לך לחשוב על דרכים קצת יותר יצירתיות אם אתה כל כך לחוץ, מה גם שאתה לא יכול במשך כל חייך להקליט/להחתים נשים על הסכמה ליחסי מין עו"ד יוסף רז, מנהל פורום פלילי

      • גם אני חשבתי ככה אבל
        בן | 01/07/2011 19:12

        גם אני חשבתי ככה, אבל הוא ממש צודק, החברה שלו היתה על סף להגיש תלונה במשטרה על אונס. ומילה מול מילה המילה של הבחורה תמיד חזקה יותר. וכל זה היה בגלל ריב והם עוד היו חברים, אני לא רוצה לחשוב על מקרים שזה סטוץ חד פעמי והבחורה מתחרטת, הבן אדם ממש צודק, והאמת הלחיץ אותי קצת גם כן.. יש איזה פיתרון? (אי אפשר כל החיים להחתים אנשים על חוזה אבל לפחות בגילאים האלה, שהבחורה תטען שהם היו חברים אבל לא שכבה איתו מרצונה יאמינו לזה מיידית)