איום בתביעה ע"י בנק

  • צריכה עזרה דחוף..
    עמית | 15/06/2011 22:44

    יש לי חשבון בבנק ירושלים לפני כמעט שנה לקחתי הלוואה שם על סך 25 אלף ש"ח וכל חודש בחודשו אני משלמת אותה בחיים לא חזר חיוב ,מסגרת עו"ש שלי 6,000 ואני חורגת בעוד 3000 מעבר כי החודש היה לי מאוד קשה בגלל בעיה רפואית הסברתי למנהלת הבנק שהחודש אני כנראה יהיה בחריגה וביקשתי ממנה לאשר לי לחודש היא אמרה אין בעיות אני מכירה אותך יהיה בסדר ,בנתיים שירד חיוב האשראי והחשבון נימצא כרגע בחריגה של 3000 ש"ח הם לא מפסיקים לאיים שאם אני לא אכסה את החריגה הם יעבירו את החשבון ליחידת הגבייה באתי למנהלת הבנק ואמרתי לה שהצלחתי להשיג רק 1200 ש"ח ובעוד שבועיים וחצי תיכנס משכורת זה יכסה את החריגה היא אמרה שהיא תיבדוק עם ההנהלה אבל הם מתעקשים לקבל 1500+500 ש"ח על ההלואה אמרתי להם שכרגע יש לי רק 1200 ואין לי מאיפה להביא עוד שיתחשבו קצת ורק החודש הזה הוא קשה ויותר לא תיהיה חריגה אבל הם כל הזמן מאיימים שהם יעבירו את התיק למח' גבייה מה הפרוצדורה גבייה ישר פותחים תיק בהוצאה לפועל או שקודם מנסים להגיע להסדר?כי זה לא שאני לא רוצה לשלם הם סתם מתעקשים אני מאוד מפחדת ולא ישנה בלילה בחיים לא הייתי בסיטואציה כזאת חסר לי שיבואו מעקלים מהוצאה לפועל ,בבקשה עיזרו לי

    • איום בתביעה ע"י בנק
      עו"ד אבי זילברפלד | 16/06/2011 21:22

      שלום רב, ליבי ליבי עלייך... בד"כ יוצא קודם מכתב דרישה מהבנק,ואח"כ מכתב דרישה מעו"ד של הבנק, ואח"כ רק מוגשת תביעה. ע"מ להרחיב דעת בנושא - מציע לך לעיין במאמרי :"עשרת הדברות" למקבל תביעה בנקאית בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות