חלוקת כספים בחשבון של נפטר

  • חשבון בנק של נפטר
    אלין | 04/06/2011 00:04

    אנחנו3 יורשים קיים צו קיום ירושה אך הבנק דורש את מעמד כל היורשים לחלוקה הכספים. 2היורשים מסרבים להגיע לחתימה ואני שבויה בידם. מה ניתן לעסות על מנת לשכנע את הבנק לשחחר את הכסף.? תודה מראש על השרות בהתנדבות לעורך דין אבי זילברפלד

    • חלוקת כספים בחשבון של נפטר
      עו"ד אבי זילברפלד | 05/06/2011 00:08

      שלום רב, הבנק אמור להסתפק גם באישור בכתב החתום ע"י שלושת היורשים (בפני עו"ד) בדבר אופן חלוקת הכספים שבחשבון הבנק. ודאו איתו ופעלו בהתאם. ככל ששני היורשים האח' לא ישתפו פעולה גם בקשר לכך, צריך להתרות בהם שהאלטרנטיבה הנה פניה לביהמ"ש לקבלת צו חלוקת הכספים, וכי כל העלויות הכרוכות בכך - יחולו עליהם. בהצלחה ! בברכה, זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון מנהל פורום בנקאות